Compania

Despre noi

LocalJobs este un start-up fondat in anul 2015, care isi propune ca obiectiv principal sa ofere o abordare noua pentru serviciile de recrutare online, astfel incat sa devina accesibile si pentru utilizatorii – companii sau persoane fizice – care au apreciat pana acum ca este prea scump sau prea complicat sa utilizeze acest gen de servicii.

Pornind de la aceasta idee, am conceput si am dezvoltat un serviciu de recrutare online la nivel national, simplu, prietenos si foarte usor de utilizat chiar si de catre utilizatorii care nu sunt familiarizati cu acest tip de platforma de comunicare.

In plus, in premiera pe piata de recrutare online din Romania, pe langa serviciile clasice de publicare anunturi cu locuri de munca disponibile  si aplicatii la joburi cu CV, oferim servicii suplimentare online in domeniul resurselor umane, cu personal specializat, atat pentru persoane juridice - angajatori, cat si pentru persoane fizice aflate in cautarea unui loc de munca sau care urmaresc sa-si dezvolte cariera.

Desi suntem o companie tanara, stim foarte bine unde dorim sa ajungem. Avem o viziune strategica, o misiune si o serie de valori in care credem.

Viziunea strategica

LocalJobs isi propune sa devina cel mai accesibil si utilizat portal national de recrutare online dedicat in special Intreprinderilor Mici si Mijlocii, microintreprinderilor si altor categorii de afaceri de anvergura locala si regionala.

Misiunea companiei

Misiunea companiei LocalJobs este de a oferi pe piata fortei de munca servicii accesibile si eficiente in domeniul recrutarii online si de a facilita astfel atat dezvoltarea firmelor cat si accesul pe piata muncii a persoanelor din comunitatile locale.

Valorile noastre

Implicare | Echipa LocalJobs va fi implicata 100% in activitatea de suport clienti, atat pentru clienti persoane juridice – angajatori care vor publica anunturi de locuri de munca, cat si pentru clienti persoane fizice – candidati aflati in cautarea unui loc de munca.

Corectitudine si promptitudine | Echipa LocalJobs va fi corecta in evaluarea cerintelor clientilor sai si va actiona prompt pentru a rezolva rapid solicitarile care ii sunt adresate.

Inovare si adaptare continua | LocalJobs va urmari implementarea celor mai utile instrumente tehnice si se va adapta continuu la noutatile din domeniul in care activeaza.