LOCALJOBS SRL

Informatii despre angajator

0 anunturi active

0 posturi disponibile

Lista joburilor publicate

Portal web national de recrutare online si servicii HR, dedicat in special IMM-urilor si altor categorii de afaceri locale si regionale.

LocalJobs este un start-up fondat in anul 2015, care isi propune ca obiectiv principal sa ofere o abordare noua pentru serviciile de recrutare online, astfel incat sa devina accesibile si pentru utilizatorii – companii sau persoane fizice – care au apreciat pana acum ca este prea scump sau prea complicat sa utilizeze acest gen de servicii.

Pornind de la aceasta idee, am conceput si am dezvoltat un serviciu de recrutare online la nivel national, simplu, prietenos si foarte usor de utilizat chiar si de catre utilizatorii care nu sunt familiarizati cu acest tip de platforma de comunicare.

In plus, in premiera pe piata de recrutare online din Romania, pe langa serviciile clasice de publicare anunturi cu locuri de munca disponibile si aplicatii la joburi cu CV, oferim servicii suplimentare online in domeniul resurselor umane, cu personal specializat, atat pentru persoane juridice - angajatori, cat si pentru persoane fizice aflate in cautarea unui loc de munca sau care urmaresc sa-si dezvolte cariera.