AJUTOR BUCATAR (productie alimentara)

Cerinte post
- Persoana organizata, atenta la detalii, cu atentie distributiva;
- Capacitati de operare a unor aparate simple;
- Persoana curata, cu abilitati practice si de manuire a diverselor obiecte specifice;
- Seriozitate, dorinta de a munci, lucrul in echipa.

Responsabilitati
- Respectarea retetelor de productie conform instructiunilor companiei;
- Sortarea, curatarea, spalarea, divizarea materiei prime pentru produsele preparate;
- Controlul perisabilitatii, a termenului de garantie, a modului in care urmeaza sa fie folosita vesela;
- Alimentarea/incarcarea masinii semiautomate de preparare a produselor si asigurarea bunei functionari a acesteia;
- Asigurarea implementarii si mentinerii standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare;
- Raspundere fata de pastrarea in bune conditii a ustensilelor si veselei;
- Asigurarea curateniei la locul de munca;
- Respectarea normelor de igiena si securitate in munca;
Lucrul la temperaturi de 15 - 16 grade C.

Beneficii
Angajator stabil, asigurarea transportului la terminarea programului, loc de munca curat, civilizat si dotat la standarde europene!

Prezentarea firmei
Clientul nostru este compania Sushi Expert - cea mai mare fabrica de sushi din Romania, ce ofera atat serviciul de catering cat si cel de livrare.
Cautam persoane cu dorinta de a munci si oferim seriozitate si respect in relatiile angajat - angajator!