Bucatar, casier, Salatier,Lucrator comercial

Cerinte post
• Esti constiincios, responsabil si o persoana pozitiva
• Ai abilitati de relationare cu clientii si lucru in echipa;
• Calificare in domeniul alimentar - reprezinta un avantaj.

Responsabilitati
• Receptionarea si depozitarea ingredientelor alimentare;
• Pregatirea mancarii in conformitate cu retetele si formulele date, care includ calcularea cantitatilor necesare de ingrediente specifice pentru meniul restaurantului;
• Aranjarea si decorarea mancarii inainte de a fi servita pe farfurii, boluri, platouri specifice fiecarui fel de mancare preparat;
• Procesarea materiei prime;
• Prepararea produselor complementare;
• Incasarea sumelor de bani, prin numarare faptica, in prezenta persoanelor care platesc;
• Operarea pe casele de marcat;
• Indemanare in lucrul cu cifrele.
• Asigura igiena rafturilor/vitrinelor;
• Verifica termenul de valabilitate al produselor;
• Consilierea clientilor in alegerea celor mai potrivite produse;
• Asigura curatenia bucatariei;
• Participa activ la intretinerea si curatarea ustensilelor de bucatarie si a echipamentului din dotare.

Beneficii
• salariu motivant;
• prime si bonusuri conform realizarilor;
• posibilitatea de promovare;

Prezentarea firmei
Suntem cunoscuti pentru gama diversificata de preparate culinare cu specific national si international, dulcuri si fresh-uri si pe care le-am lansat pe piata in urma unor verificari atent facute de o echipa de specialisti in domeniul gastronomiei
Daca doresti sa te alaturi unei echipe dinamice care invata si se dezvolta continuu, suna la 0738652992 / 0727561605 sau trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail: valentina.georgescu@sterlingcruise.eu